Potěšme společně nemocné děti. Na konto dobročinné akce díky vám už přibylo:
17540

Recenze

100 %
RECENZE: Komoda a regál Profisimo

RECENZE: Komoda a regál Profisimo

Vydáno: 03.05.2016 ▪ Autor: paní Blanche ▪ Recenze ▪ Přečteno: 423x

Jednoduché linie a praktické využití – to je charakteristika jednotlivých nábytkových kousků série Profisimo. Z dílčích komponentů sestavíte pěkný dětský i studentský pokoj, jste-li kreativní, vytvoříte i vkusnou obývací stěnu.

Celá recenze
98 %
RECENZE: Pestrobarevná postel Demi

RECENZE: Pestrobarevná postel Demi

Vydáno: 17.03.2016 ▪ Autor: Štefan Boroš ▪ Recenze ▪ Přečteno: 682x

Patříte mezi milující rodiče a chcete, aby se vaše děti cítili doma za všech okolností dobře? Zařiďte jim pokojíček v pestrých barvách, které tolik milují. Jedním z pěkných barevných nábytkových kousků je i dětská postel Demi.

Celá recenze
88 %
RECENZE: Obývací stěna Amory

RECENZE: Obývací stěna Amory

Vydáno: 10.03.2016 ▪ Autor: josmin ▪ Recenze ▪ Přečteno: 680x

Nechte váš obývací pokoj na hosty působit moderním, svěžím a příjemným dojmem. Kombinace bílého lesku a oblíbeného dekoru dřeva se vzájemně snoubí v líbivém vzhledu a vytvoří příjemný dojem nejen na vás, ale i na vaše hosty.

Celá recenze
100 %
RECENZE: Čalouněné dvoulůžko Lucia

RECENZE: Čalouněné dvoulůžko Lucia

Vydáno: 18.02.2016 ▪ Autor: paní Mersy ▪ Recenze ▪ Přečteno: 632x

Je pěkné, že si můžete vybrat dvoulůžko s úložným prostorem z několika různých rozměrů podle toho, jak se hodí do vaší ložnice. Ale ještě pěknější je, že si můžete vybrat, jakou bude mít barvu a vzor.

Celá recenze
100 %
RECENZE: Gauč s úložným prostorem Asteria

RECENZE: Gauč s úložným prostorem Asteria

Vydáno: 28.01.2016 ▪ Autor: pan WIND ▪ Recenze ▪ Přečteno: 576x

Je jedno, jestli se vracíte unavení z práce nebo jste celý den doma na mateřské dovolené či máte home office. Potřebujete doma teplo, světlo, jídlo, pití a… správně, pohodlí. Takže? Kupte si třeba pohodlný gauč.

Celá recenze
98 %
RECENZE: Patrová postel Camdem

RECENZE: Patrová postel Camdem

Vydáno: 19.01.2016 ▪ Autor: pan Petr ▪ Recenze ▪ Přečteno: 593x

Žijete v bytě, kde není cena za m2 zrovna příznivá, a věčně bojujete s nedostatkem místa? Stavějte nábytek na patra. Jedna z nejjednodušších variant je v případě dětské patrové postele z masivu borovice.

Celá recenze
97 %
RECENZE: Dětská sestava Gustavo

RECENZE: Dětská sestava Gustavo

Vydáno: 08.12.2015 ▪ Autor: pan Michal ▪ Recenze ▪ Přečteno: 682x

Každý z nás má už v dětství svou představu, jaký bude mít jednou domek, jak si zařídí byt, co bude pěstovat na zahrádce a jaké si pořídí zvíře. Jednu z takových prvních představ splnil pan Michal své ratolesti zařízením pokojíčku.

Celá recenze
100 %
RECENZE: Čalouněné dvojlůžko Lucia

RECENZE: Čalouněné dvojlůžko Lucia

Vydáno: 26.11.2015 ▪ Autor: paní *mersy* ▪ Recenze ▪ Přečteno: 765x

Manželská postel nemusí sloužit jen ke spánku a odpočinku nebo k erotickým hrátkám, ani k aktivitám, po kterých se vám narodí miminko. Lze z ní udělat pěkný a vkusný doplněk interiéru a využít ji jako praktický úložný prostor.

Celá recenze
100 %
RECENZE: Gauč s úložným prostorem Asteria

RECENZE: Gauč s úložným prostorem Asteria

Vydáno: 19.11.2015 ▪ Autor: pan WIND ▪ Recenze ▪ Přečteno: 969x

Žijete jen jednou. Žijte vesele a aktivně. Zvěte si návštěvy, kterým se u vás líbí, a bavte se. Pořiďte si gauč, na který usadíte své hosty a bavte se společně až do noci. Potom přijde čas na rozložení gauče a nachystání peřin.

Celá recenze
100 %
RECENZE: Sedací pytel Edwin

RECENZE: Sedací pytel Edwin

Vydáno: 20.10.2015 ▪ Autor: paní Monika a Niki ▪ Recenze ▪ Přečteno: 1052x

Malé děti, velké děti, teenageři, jejich rodiče a možná i prarodiče najdou své pohodlí v sedacím pytli Edwin. Něco mezi postelí, pohovkou a křeslem. Univerzální variabilní kousek, který přizpůsobíte svému tělu a svým potřebám.

Celá recenze
Další recenze
12345...22